V!TA training: Omgaan Met Geld - MRT 2015

Er gaat weer een training Omgaan met Geld van start en er zijn nog enkele deelnemers van harte welkom!

De kennismakingsbijeenkomst is op 26 maart is van 14.30-16.30 uur aan de Dr. W. Dreesweg 2 in Amstelveen.
Hierna volgen 7 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur.

VOOR WIE?

Inwoners van Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer die moeite hebben met rondkomen en wat meer zicht op hun inkomsten en uitgaven willen hebben kunnen deze training volgen.

De cursus gaat in op het ordenen van de financiële administratie, er wordt o.a. een maandbegroting en een jaarbegroting gemaakt. Zo krijg je beter zicht op wat de dure en goedkope maanden zijn. De cursist leert de inkomsten en uitgaven op een rijtje te krijgen. Waardoor meer weloverwogen beslissingen worden genomen met als doel financiële problemen te voorkomen, of je maakt je keuzes zo dat je ook eens dat kunt kopen waar anders nooit geld voor is.

Ook komt in de cursus aan bod wat schulden en betalingsachterstanden zijn, en hoe hier mee kan worden omgegaan. Ook andere onderwerpen zoals; sparen, verzekeringen en subsidies, komen in de cursus aan bod. In de cursus wordt gerichte informatie gegeven over deze onderwerpen.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden of bellen naar: Jacqueline van der Most of Adrienne Bosch, beiden bereikbaar op: 020- 5430 430 of een mail sturen kan ook.
Jacqueline: j.van.der.most@vitawelzijnenadvies.nl
Adriënne: a.bosch@vitawelzijnenadvies.nl

De eigen bijdrage voor deze cursus bedraagt € 15,-.
Daar zijn bij inbegrepen de cursus map, koffie en thee.